Nieuws

10 oktober 2017 door Hendriëlle de Groot

Joyce Meyer haalde steun uit haar geloof toen ze kanker had

De Amerikaanse predikant en auteur Joyce Meyer heeft laten weten dat ze veel steun haalde uit haalt geloof, in de periode dat ze borstkanker had. Ze kon de beproeving doorstaan dankzij de kracht die God haar gaf, zo vertelt ze in een inspirerende video.

Meyer werd 28 jaar geleden gediagnosticeerd met borstkanker. “Het was een snelgroeiend type kanker,” zei ze. “In het begin was ik zo angstig. Ik moest daar doorheen en vertrouwen dat God de controle heeft over mijn leven en dat Hij voor mij zorgt, wat er ook gebeurt. Ik hoefde geen enkele chemokuur te ondergaan,” legt Meyer uit.

Elk jaar moet ze terugkomen voor controle, en elke keer blijken de uitslagen goed. Maar Meyer vertelt dat de dokters jaren later weefselafwijkingen ontdekten op haar ruggengraat, die erop kunnen duiden dat de kanker zich door het hele lichaam had verspreid. Ze onderzochten haar en het nieuws dat ze brachten, was verbazingwekkend.

“Ze kwamen terug, en ze zeiden ‘interessant, het lijkt erop dat je kanker hebt gehad, maar dat het op de een of andere manier vanzelf is verdwenen.” Bekijk hieronder het inspirerende verhaal van Joyce Meyer.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher