dr Robert Jeffress

Nieuws

09 oktober 2017 door Hendriëlle de Groot

Pastor Robert Jeffress over schietpartij in Las Vegas: “De Bijbel verzekert ons dat onze pijn tijdelijk is”

Een hoopvolle bemoediging van de Amerikaanse pastor dr. Robert Jeffress. Hij heeft christenen aangespoord om de realiteit van de hemel te herinneren, als zo’n verschrikkelijk incident voordoet als in Las Vegas. 58 mensen zijn doodgeschoten en honderden gewond geraakt, toen vorige week een 64-jarige man het vuur opende tijdens een muziekfestival.

“Hoewel het op geen enkele manier de pijn weghaalt van degenen die hun geliefde zijn verloren en de doodsangst die ons volk ervaart, helpt de hoop van de hemel om ons lijden in perspectief te zetten,” zegt Jeffress, die naast pastor juridisch adviseur van Trump is, tegenover Fox News. “De pijn die we nu voelen, is echt, maar de Bijbel verzekert ons er ook van dat het tijdelijk is.”

“Voor gelovigen is de dood niet het einde van het leven. Dood is een overgang naar het eeuwige leven. We kunnen uitzien naar de hemel, omdat we in de hemel het echte leven zullen vinden. De realiteit van de hemel geeft ons niet alleen hoop voor de toekomst, maar ook kracht en perspectief voor vandaag.”

“Onzekerheid, ontberingen en lijden kunnen de toekomst dreigen te overschaduwen, maar ze kunnen de toekomst niet veranderen – omdat onze eeuwigheid in de goede handen van een liefhebbende God is.”

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher