Ds. W. N. Middelkoop

Ds. W. N. Middelkoop niet naar CGK Veenendaal

09-10-2017 door Jeffrey Schipper

De christelijke gereformeerde kerk in Veenendaal blijft voorlopig vacant. Ds. W. N. Middelkoop (foto) heeft bedankt voor het beroep en blijft actief op Urk. In de Veenendaalse Pniëlkerk zoekt de kerkenraad naar een opvolger van emeritus-predikant ds. H. H. Klomp.

Ds. Middelkoop is sinds 2006 predikant op Urk. Onlangs bedankte hij voor beroepen uit Nijkerk en Ede. CIP.nl bezocht ds. W. N. Middelkoop vorig jaar: "Ik had geen zin om de Heere te dienen".

In Aalten hebben de christelijk gereformeerden een beroep uitgebracht op ds. F. W. van der Rhee. De gemeente nam eerder dit jaar afscheid van ds. R. Bikker, omdat hij naar Groningen vertrok. Ds. Van der Rhee is sinds 2007 predikant in Capelle aan den IJssel. Datzelfde jaar nam hij afscheid van de cgk in het Zeeuwse Vlissingen.

De cgk te Siegerswoude-De Wilp heeft een beroep uitgebracht op ds. D. van der Zwaag. De Friese kerkenraad zoekt een opvolger voor de vorig jaar naar Utrecht-West verhuisde ds. D. J. T. Hoogenboom. Van der Zwaag is sinds 1999 predikant van de christelijke gereformeerde Pniëlkerk te Veenendaal.


Beroepingsnieuws
- Ds. G. Pater aan de slag in GerGem Ouddorp
- Reformatorische kerk in Elspeet krijgt eerste dominee sinds 1958
- Ds. A. Vlietstra verhuist naar hersteld hervormd Harskamp
- Johan Selier nieuwe voorganger evangelische gemeente Gouda
- Nieuwe dominee voor refobaptisten Overberg: ds. M. G. Ezinga
Meer over Beroepingsnieuws »

Ontvang het online magazine voor christenen!

Daily Newsletter
Weekly Newsletter


Discussie over Ds. W. N. Middelkoop niet naar CGK Veenendaal
Reacties uitzetten op CIP.nl? Klik hier!