Joyce van Boven

Nieuws

05 oktober 2017 door Joyce van Boven

Singer songwriter Joyce van Boven komt met debuutalbum Joy!

Binnenkort komt het debuutalbum van singer songwriter Joyce van Boven uit. Hiermee gaat een lang gekoesterde wens in vervulling.

Het album krijgt de titel Joy! mee, wat vreugde betekent. De songteksten zijn door Joyce en haar man Elbert geschreven en komen voort uit persoonlijke ervaringen. Joy! bevat 10 nummers. Deze gaan over de mooie en moeilijke momenten van het leven, over gevoelens van blijdschap maar ook van verdriet en onmacht. Ervaringen die iedereen mee maakt in het leven.

Dit alles maakt het tot een puur en oprecht geheel met ruimte voor persoonlijke invulling van de luisteraar. Joyce hoopt dan ook dat deze herkenning vindt in de teksten en er steun uit haalt, maar ook geprikkeld wordt door de thema’s die worden aangehaald.

Centraal in de nummers staat de nabijheid van God door alle omstandigheden heen, en de belofte die Hij geeft van eeuwig leven in Zijn nabijheid. Het album heeft een heel eigen stijl en gaat van prachtig gevoelige ballads naar eigentijdse up tempo aanbiddingsliederen wat het geheel tot een veelzijdig en gebalanceerd album maakt.

De officiële presentatie van het album in de vorm van een concert is op zaterdag 4 november in de Vredeskerk in Wezep en begint om 19:30. Joy! is aansluitend aan de presentatie verkrijgbaar bij de verkooptafels in de hal of nu al voor te bestellen via deze website onder het kopje bestellen waarna u het album na 4 november krijgt toegestuurd. De verzending is gratis binnen Nederland. Vanaf 4 november is het album ook te verkrijgen in de christelijke boekhandels.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher