Bert Noteboom

Bert Noteboom: "Satanisme dringt onze huizen en harten binnen"

05-10-2017 door Jeffrey Schipper

"Een maand vol griezelige spookverhalen, hekserij en horror. Het satanisme dringt via openstaande deuren van huizen en harten binnen. We zijn het normaal gaan vinden. 'Een onschuldig kinderfeestje,'" laat spreker Bert Noteboom weten via Facebook.

"Vorig jaar liep een clown met motorzaag voorbij ons huis, gevolgd door een hoogzwangere vrouw (waar een baby voor 75% uit de buik hing en alles onder het bloed zat)," legt Noteboom uit. "In het park hing een lijk aan een boom, heksen en duivels liepen in het rond, langs zelfgemaakte graven, doodshoofden en kruizen.

Ouders vinden het leuk, nemen hun kinderen mee. Angst (tegenpool van liefde) beheerst de kinderen. Tal van kinderen slapen slecht deze weken, anderen zijn erger gewend. Ook het basisonderwijssysteem doet mee met deze duivelse ellende. God-zij-dank de school van onze kinderen niet.

Onze westerse wereld is zieker dan we beseffen... En, we staan erbij en kijken ernaar. Met een hart dat huilt besef ik dat we in deze maatschappij kinderen mogen vertellen van de liefde van God. Ze zijn door Hem gewenst, gemaakt, geliefd! Ik geloof dat wij in Jezus' naam een lichtdrager mogen zijn. Als lichten in deze duisternis."

Foto: screenshot YouTube

De christelijke nieuwsbrief die je ook echt leest!

Daily Newsletter
Weekly Newsletter


Discussie over Bert Noteboom: "Satanisme dringt onze huizen en harten binnen"
Reacties uitzetten op CIP.nl? Klik hier!