Evangelisch Werkverband

Nieuws

03 oktober 2017 door Evangelisch Werkverband

Evangelisch Werkverband organiseert Trainingsdag ‘Geloven in kleine kring’

Het Evangelisch Werkverband (EW) organiseert op 7 oktober de nieuwe landelijke trainingsdag ‘Geloven in kleine kring’ voor kring- en groeigroepleiders. De dag is bedoeld voor iedereen die leiding geeft aan de kleine groep en vindt plaats in Harderwijk.

EW-toerustingspredikant ds. Jelle de Kok over de Trainingsdag: "Wij geloven dat de kleine groep van cruciaal belang is voor de kerk in de post-christelijke samenleving. In de kleine groep vinden gemeenteleden steun en persoonlijke bemoediging en kunnen ze elkaar helpen vanuit het geloof in Christus, door de Bijbel en gebed." Tijdens de trainingsdag zal EW-pionierbegeleider Ronald van der Molen spreken over het thema ‘Het belang van de kleine kring in een post-christelijke samenleving’ en zijn diverse workshops te volgen over dit thema.

De trainingsdag ‘Geloven in kleine kring’ vindt plaats in Kerkelijk centrum De Regenboog in Harderwijk op 7 oktober van 10.00-15.30 en kost €14,- incl. koffie/thee (voor €6,- extra staat er ook een uitgebreide lunch klaar).

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher