CAMA Zending werkt samen met gemeenten in India

03-10-2017 door CAMA

CAMA Zending heeft besloten een partnerschap aan te gaan met een groep CAMA gemeenten in Gujarat, een deelstaat in het westen van India. De groep bestaat uit vijfentwintig gemeenten, zeventien voorgangers en een interkerkelijk seminarium, laat CAMA Zending weten.

Onlangs zijn er nog op twee verschillende plekken meer dan honderd mensen gedoopt. Waarom een partnerschap met deze gemeenten? Omdat de nood voor evangelisatie daar enorm is. De getallen zijn duizelingwekkend, het betreft een van de meest onbereikte gebieden in de wereld.

Het doel is om een relatie tussen de gemeenten daar en gemeenten in Nederland op te bouwen en om fondsen te werven waarmee wij hen kunnen helpen. Deze fondsen zijn
bedoeld om (nieuwe) werkers in India, in staat te stellen het evangelie te brengen en nieuwe gemeenten te stichten. Om dit in goede banen te leiden wordt er nauwgezet samengewerkt met de CAMA vertegenwoordiging in Gujarat.

Vele miljoenen leven in dit gebied die nog nooit het evangelie hebben gehoord. 'Ook zij hebben het Licht van de wereld nodig,' maakt CAMA duidelijk. De komende tijd zal er een werkgroep worden opgericht om dit partnerschap gestalte te gaan geven. Arie Verduijn en Oscar Lohuis hopen in november de gemeenten daar te bezoeken om de contacten die er al zijn aan te halen en het plan verder met hen te bespreken.

Ontvang het online magazine voor christenen!

Daily Newsletter
Weekly Newsletter


Discussie over CAMA Zending werkt samen met gemeenten in India
Reacties uitzetten op CIP.nl? Klik hier!