Trump

Nieuws

03 oktober 2017 door Hendriëlle de Groot

Trump wil 'meest biddende president in de geschiedenis' zijn

President Trump heeft een paar van zijn doelstellingen onthuld en heeft verklaard dat het zijn verlangen is om de geschiedenisboeken in te gaan als ‘de meest biddende president in de geschiedenis’. 

De president ontmoet vaak evangelische leiders en onthult details aan de vele predikanten en leiders die bevoorrecht genoeg zijn om te worden uitgenodigd.

“Tegen de tijd dat hij vertrekt, wil hij herinnerd worden als de meest biddende president in de geschiedenis”, zei Mary Colbert tegen Sid Roth in zijn show ‘It’s Supernatural’ ( Het is bovennatuurlijk). Mary Colbert en haar man hebben meerdere evangelische meetings met de president bijgewoond.

“Ik kan je vertellen dat Trump niet dezelfde man is als waarover je hoort van zijn verleden. Hij is radicaal veranderd in zijn hart, richting de dingen van God en de mensen van God. Hij omringt zichzelf met gebedsstrijders, en hij breidt die adviesraad uit”, vervolgde Colbert.

Johnie Moore, voormalig vicepresident aan de Liberty University en een van Trumps evangelische adviseurs, zei tegen CBN News dat het hem niet verbaast hoezeer Trump “de gebeden van christelijke leiders waardeert”.

Moore poste recent een foto op Twitter van evangelische leiders, die biddend om de president heen staan.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher