Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

02 oktober 2017 door Jeffrey Schipper

Hervormd Putten verwelkomt ds. W. C. Polinder

De hervormde gemeente in Putten (wijk 3) verwelkomt binnenkort ds. W. C. Polinder. Op de Veluwe gaat de predikant aan de slag als opvolger van emeritus-predikant ds. G. C. Klok. Ds. Polinder staat sinds 2013 op de kansel in de hervormde gemeente te Kamperveen.

De hervormde gemeente Woerden (wijk Centrum-Oost) moet verder zoeken naar een nieuwe predikant. Ds. W. J. Dekker heeft bedankt voor het beroep. De predikant is sinds kort beroepbaar omdat hij alweer meer dan vier jaar actief is in de Amersfoortse Sint-Joriskerk. De gemeente in Woerden zoekt een opvolger voor de in 2014 naar Gouda vertrokken ds. G. C. Vreugdenhil.

Ds. J. J. ten Brinke denkt opnieuw na over een mogelijk vertrek uit Stolwijk. In Bodegraven (wijk 2) kan hij aan de slag als opvolger van de vorig jaar naar Bergambacht vertrokken ds. P. F. Bouter. Onlangs bedankte de hervormde predikant voor een beroep uit Giessendam/Neder-Hardinxveld (hervormd wijk 1 Oost).

De hervormde gemeente in Krimpen aan den IJssel heeft een beroep uitgebracht op ds. J. A. W. Verhoeven. Hervormd Krimpen telt twee predikantplaatsen. Beiden zijn vacant vanwege het emeritaat van ds. J. J. Verhaar en het recente vertrek van ds. A. J. Mensink (Elburg). Verhoeven staat sinds 2009 op de kansel in Leerdam.


Beroepingsnieuws
- Ds. G. Pater aan de slag in GerGem Ouddorp
- Reformatorische kerk in Elspeet krijgt eerste dominee sinds 1958
- Na 66 jaar nieuwe dominee voor GerGem Rotterdam-IJsselmonde: ds. G. Hoogerland
- Nieuwe dominee voor refobaptisten Overberg: ds. M. G. Ezinga
- Ds. A. Vlietstra verhuist naar hersteld hervormd Harskamp
Meer over Beroepingsnieuws »

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Krijg volledige toegang tot CIP.nl. Nú de eerste maand gratis.