gospel dance

Nieuws

29 september 2017 door Stichting Reck

Gospel meets Dance op ADE

Tijdens Amsterdam Dance Event brengt Gospel DJ G.O.J. DJ's en live acts samen met de showcase Gospel meets Dance. Op vrijdag 20 oktober kunnen EDM-liefhebbers genieten van dé plek op ADE waar hymnes en psalmen gemixt worden met elektronische muziek (Gospel nieuwe stijl). De line-up bestaat uit opkomende DJ's zoals Reyer (NL), Jessy (Israël) en Kasiyya (NL).

Reyer
Reyer (28) is DJ en producer uit Nederland. Geïnspireerd door Armin van Buuren, Afrojack en Tiësto, kwam Reyer eind 2013 met zijn eerste track - een EDM-cover van 'Gods Great Dance Floor' - die direct een hit op YouTube werd, met miljoenen views, veel reacties en abonnees tot gevolg. Reyer heeft ondertussen meer dan 20 remix tracks gelanceerd die over de hele wereld zijn gegaan, van EDM festivals in Brazilië tot clubs in Europa en Azië. Reyer draait sinds 2013 als DJ op tal van evenementen in heel Nederland en speelde op bekende locaties als Gelredome (20.000 bezoekers), Melkweg Amsterdam en Hedon, Zwolle.

Jessy
In de loop van zijn carrière heeft Jessy internationale erkenning gekregen. Hij deed shows in de beste clubs over de hele wereld, van Escape en Jimmy Woo in Amsterdam tot Pacha en Haoman 17, in Tel Aviv. Jessy's unieke sound en remixen worden vaak gedraaid door populaire dj’s en tegelijkertijd maken zijn eigen sets veel los op podia van enkele van de grootste festivals in Europa. Zijn naam wordt vaak genoemd naast enkele van de meest populaire namen in de industrie, zoals Tiësto, David Guetta, Sebastian Ingrosso, Danny Tenaglia, Mark Knight en Afrojack.

Jessy's liefde voor het maken van muziek bracht hem tot het produceren van tracks die op enkele van de meest prestigieuze labels zijn uitgegeven en ondersteund worden door Tiësto, Above & Beyond, Markus Schulz, Erick Morillo, Paul Oakenfold, Zuster Bliss en vele andere grote namen.

Kasiyya
Kasiyya is een ‘upcoming’ Nederlandse producer die al vanaf zijn vijftiende aan de knoppen draait. Hij maakt house met een unieke twist. Onlangs heeft hij de Indieplant academy succesvol afgesloten om zichzelf te ontwikkelen tot een veelzijdige professional in de markt. Hij is een veelbelovend talent met een release bij opkomende labels en heeft op verschillende evenementen en festivals gestaan. Hij is ook al gevraagd om mee te werken aan projecten van onder anderen artiesten op Spinnin Records.

DJ G.O.J
George Oscar Janssen, ook bekend als DJ G.O.J, is een Gospel DJ en Producer. Geboren in het Caribisch gebied en opgegroeid in Nederland met een Soul DJ als moeder, was hij vroeg actief in de muziek. Na zijn master in International Artist Management, en vóór zijn grote verandering, deed G.O.J. veel ervaring op in de muziekindustrie, onder andere als tourmanager van grotere acts. Op de laatste dag van 2006 kreeg deze DJ een Godservaring die zijn leven totaal veranderde. Door deze ervaring is George helemaal voor de Gospel gegaan en heeft hij het initiatief van Gospel meets Dance opgezet. Ook is hij oprichter van Indieplant Gospel. Met de Gospel heeft hij een nieuwe focus gekregen en richt hij zich op Dance, Hiphop en Reggae. Hij wil Gospel bij een g root publiek onder de aandacht brengen, onder andere via evenementen van Praise Party en het TV programma Gospel Garden.

Naast DJ G.O.J, Reyer, Kasiyya en Jessy, draaien Tijn Verkerk, DJ Flubbel, G24-7. Ook zullen er gastoptredens zijn van o.a. PamOsher, Ernest Darko op de ADE-vrijdag.
Amsterdam Dance Event

Tijdens Amsterdam Dance Event staat de stad wereldwijd in het middelpunt van de elektronische muziek. Gedurende de vijf dagen van Amsterdam Dance Event zijn er meer dan 2200 artiesten op 120+ verschillende locaties. Vorig jaar trok het festival 375.000 festivalbezoekers en is hiermee het grootste clubfestival ter wereld.
www.indieplant/gospel | www.amsterdam-dance-event.nl

In het kort
Gospel Meets Dance ADE Vrijdag 20 oktober 2017 | 19:00 – 00:00 uur ROC MBO College Zuideoost, Fraijemaborg 135, Amsterdam
Tickets vanaf € 12,50,- via www.amsterdam-dance-event.nl Facebook event

Line-up
Stichting Reck verleent medewerking aan dit project om de talenten van jonge en talentvolle artiesten te laten opbloeien. Daarnaast geeft de stichting advies en ondersteuning om samen met Indieplant Gospel een Dance platform te bouwen waarbij artiesten met de waarden en normen van het evangelie van Jezus uitdragen in de clubs en festivals waar ze draaien.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher