Compassion leiderschapsseminar

Compassion seminar ‘Talent tot Bloei’ in De Basiliek

29-09-2017 door Compassion

Op donderdag 8 februari 2018 vindt voor de 11e keer het leiderschapsseminar van Compassion plaats. Het thema is ‘Talent tot bloei’ en kent inhoudelijke bijdragen van bijzondere sprekers. Managementgoeroe Ben Tiggelaar, bijzonder hoogleraar Gabriël Anthonio, neuropsycholoog Margriet Sitskoorn, Coolblue-medeoprichter Bart Kuijpers en Ugandees pastor Richmond Wandera geven vanuit diverse perspectieven handvatten hoe je als leidinggevende talent kunt laten bloeien. Het seminar vindt evenals vorig jaar plaats in De Basiliek in Veenendaal.

Ben Tiggelaar is onafhankelijk schrijver, spreker en gedragswetenschapper. Met zes verschillende boeken veroverde Ben de nummer één-positie in de Nederlandse management-toptien. Bens jaarlijkse seminar 'MBA in één dag' is het meest bezochte seminar ooit in Nederland.

Gabriël Anthonio is voorzitter van de Raad van Bestuur van Verslavingszorg Noord Nederland, Bijzonder hoogleraar Sociologie van Leiderschap aan de Rijksuniversiteit Groningen en Lector in Leiderschap en Verandermanagement aan de Stenden Hogeschool in Leeuwarden.

Margriet Sitskoorn is neuropsycholoog en hoogleraar Klinische Neuropsychologie aan de Universiteit van Tilburg. Haar bekendheid dankt ze aan bestsellers zoals Het maakbare brein en haar vele tv-optredens in populair-wetenschappelijke programma's. Sitskoorn verricht onderzoek naar de relatie tussen hersenen en gedrag.

Bart Kuijpers is ondernemer, leidinggevende en mede-oprichter van het succesvolle Coolblue. Hij studeerde Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit en helpt jonge start-ups vanuit een maatschappelijke betrokkenheid in leiderschap en ondernemerschap.

Richmond Wandera werd als kind opgenomen in het sponsorprogramma van Compassion en is op dit moment senior pastor van de ‘New Life Baptist Church’ in Kampala. Hij heeft een masters degree in ‘Spiritual Formation’ en is bezig aan zijn doctoraal ‘Philosophy of Leadership.’

Het leiderschapsseminar duurt van 16.15 uur tot 21.30 uur en bezoekers betalen €33 entree. Het seminar is speciaal bedoeld voor ondernemers. Managers, bestuurders en leidinggevenden zijn tevens van harte welkom.

Compassion
Compassion is een christelijke kind-ontwikkelingsorganisatie die kinderen in ontwikkelingslanden van armoede bevrijdt, via een uniek één-op-één sponsorprogramma. Compassion werkt in 25 landen en helpt er in totaal meer dan 1,9 miljoen kinderen via lokale kerken.

Meer informatie & aanmelden voor leiders: www.compassion.nl/leiderschapsseminar

De christelijke nieuwsbrief die je ook echt leest!

Daily Newsletter
Weekly Newsletter


Discussie over Compassion seminar ‘Talent tot Bloei’ in De Basiliek
Reacties uitzetten op CIP.nl? Klik hier!