Steve Bannon

Nieuws

27 september 2017 door Rik Bokelman

Steve Bannon vindt dat alle atleten in de VS God zouden moeten bedanken voor Trump

Steve Bannon, tot voor kort een van de belangrijkste adviseurs van president Donald Trump in het Witte Huis, heeft zich deze week uitgesproken tegen de 'Take A Knee' controverse in de VS. Hij stelde dat iedere sporter God zou moeten bedanken voor Donald Trump.

De controverse barstte los nadat steeds meer spelers tijdens het zingen van het volkslied voor sportwedstrijden knielden, om zich zo uit te spreken tegen het racisme in de VS. Mensen als Trump en Bannon zien dat als het niet respecteren van de Amerikaanse vlag, iets wat in de VS gelijkstaat aan heiligschennis. Trump opperde zelfs dat spelers die protesteerden tijdens het zingen van het volkslied zouden moeten worden ontslagen. 

Een peiling van de Quinnipiac University laat zien dat 63 procent van de witte bevolking tegen de protesten is en dat 74 procent van de zwarte bevolking de protesten steunt.

Oerconservatief Steve Bannon zei deze week in reactie op het hele verhaal voor de camera van FoxNews dat sporters altijd zouden moeten knielen. "Iedere nacht," zo voegde hij daar aan toe. Maar niet om te proesteren, maar "om God in de hemel te danken dat President Donald J. Trump de president is van de Verenigde Staten." 

"Hij heeft ons land voor zoveel verdriet bespaart. Hij heeft nu al geweldig werk gedaan," vertelde Bannon. 

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher