xpedition glory

Nieuws

26 september 2017 door Xpedition Glory

Xpedition Glory bereikt mijlpaal: 1 oktober 100 verhalen online

Het begon in de zomer van 2012 met het idee om duizend christenen te
vragen naar hun meest bijzondere verhaal met God. Bijna vijf jaar later vertelt initiatiefnemer Adriaan van der Hoeven in het honderdste filmpje zijn eigen getuigenis. Op 1 oktober gaat zijn video live op internet.

Onder de naam Xpedition Glory publiceert videomaker Adriaan van der Hoeven met hulp van een team filmmakers bijna wekelijks nieuwe getuigenissen op Facebook, Youtube en xpeditionglory.com. Adriaan vertelt: “Het zijn persoonlijke verhalen waaruit blijkt dat God betrokken wil zijn, zelfs in de kleinste details. Daarnaast zoeken we ook naar verhalen waaruit Gods grootheid zichtbaar wordt, bijvoorbeeld door een wonderlijke gebeurtenis of een genezing. Verhalen die je niet snel in de krant leest maar die het wel waard zijn om gehoord te worden.”

Mijlpaal
Van der Hoeven: “Een getuigenis heeft de kracht om levens te veranderen. Wat God voor één persoon doet, kan hij ook voor anderen doen. En deze honderd verhalen zijn nog maar het begin. Toch is het wel een mijlpaal. Ik blijf het bijzonder vinden dat zoveel mensen hun verhaal delen met ons en de wereld.”
Het team van Xpedition Glory verzamelt getuigenissen onder vrienden en kennissen, in kerken en bij conferenties waar veel christenen bij elkaar zijn. Een deel van de verhalen is opgenomen tijdens filmreizen naar Engeland en Ierland.

Honderdste video
In de honderdste video is te zien hoe Van der Hoeven, met hulp van God, los kwam van een softdrugsverslaving. “Ik zat in het eerste jaar van mijn studie Journalistiek en had een droom om radiomaker te worden. Door het vele blowen was ik echter heel lui en makkelijk geworden. Daardoor dreigde mijn studie te mislukken. Gelukkig greep God op tijd in voordat ik van school af moest.”

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher