Nieuws

25 september 2017 door NEEMA media

NEEMA verwerft rechten film The Case For Christ

NEEMA Media, een christelijke filmuitgever, heeft de rechten verworven voor de BeNeLux van de film The Case For Christ. De film wordt door velen gezien als de beste film tot nu toe van de makers van het zeer succesvolle God's Not Dead.

Verhaallijn
Journalist Lee Strobel is precies dáár op de carrièreladder waar hij wil zijn: aan de top. Met zijn onderzoeksjournalistiek wint hij de nodige prijzen en het bezorgt hem ook nog eens zijn promotie tot rechtbankverslaggever bij de prestigieuze Chicago Tribune.

Maar thuis lopen de zaken wat minder goed. Lee’s vrouw Leslie komt tot geloof en dat gaat in tegen alles waarin Lee – als overtuigd atheïst – gelooft of juist niet gelooft. Met zijn ervaring als rechtbankjournalist die altijd op zoek is naar de feiten, begint hij aan een zoektocht naar de waarheid die het christendom claimt te bezitten.

Hij ondervraagt dertien top-wetenschappers en wil vooral weten wat er nu echt bekend is over Jezus. Eenmaal bezig met het grootste verhaal uit zijn carrière, wordt hij geconfronteerd met onverwachte resultaten die zijn leven totaal op z’n kop zetten. Alles wat hij ooit voor waarheid gehouden heeft, blijkt niet langer overeind te staan.

Gebaseerd op de bekroonde gelijknamige bestseller van Lee Strobel, in Nederland uitgegeven onder de titel Bewijs Genoeg.

Hart van Kerst campagne 2017

De film is in dit najaar in de bioscoop te zien. NEEMA Media wil kerken en lokale initiatiefnemers helpen om een echt bioscoopevenement te organiseren. Voor meer informatie kunnen zij een mail sturen. 

DVD
De reguliere filmrelease voor home entertainment (dvd en vod) zal in de loop van 2018 plaats vinden. Dit najaar is de film beperkt verkrijgbaar. 

Meer informatie via www.hartvankerst.nl.

Bekijk hieronder de trailer van 'The Case for Christ'. 

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher