Oriëntatiebeurs Missionair Werk

Oriëntatiebeurs Missionair Werk op zaterdag 28 oktober in Zwijndrecht

20-09-2017 door Evangelisch College

De Opleiding Missionair Werk van het Evangelisch College organiseert met MissieNederland en InToMission op zaterdagmiddag 28 oktober een oriëntatiebeurs missionair werk. De beurs heeft als thema ‘Onderweg naar je volgende stap’ en wordt gehouden in het Onderwijscentrum van het Evangelisch College in Zwijndrecht.

Het doel van deze beurs is missionaire organisaties in contact te brengen met diegenen die zich oriënteren op missionair werk in binnen- of buitenland; hetzij voor een stageplek, hetzij voor langere termijn betrekking. De opzet van de beurs is kleinschalig, zodat er veel ruimte is voor ontmoeting en gesprek. Tijdens de beurs worden er ook drie seminars aangeboden die facultatief te volgen zijn.

Deelnemende organisaties
De volgende organisaties zijn aanwezig op de beurs: Agapè, Cama Zending, Cornerstone, European Christian Mission, Frontiers, Gereformeerde Zendingsbond, International Teams, Interserve, Shelter Youth Hostel Ministry, Stichting Antwoord, TEAR, Overseas Missionary Fellowship, Operatie Mobilisatie (OM) en Youth for Christ (YfC).

Klik hier voor meer informatie.

Ontvang het online magazine voor christenen!

Daily Newsletter
Weekly Newsletter


Discussie over Oriëntatiebeurs Missionair Werk op zaterdag 28 oktober in Zwijndrecht
Reacties uitzetten op CIP.nl? Klik hier!