Hervormd Andel brengt beroep uit op ds. A. J. Post

19-09-2017 door Jeffrey Schipper

Ds. A. J. Post (foto) denkt de komende weken na over een mogelijk vertrek uit Nieuw-Beijerland. De hervormde predikant heeft een beroep uit Andel ontvangen. Daar zoekt de gemeente een opvolger van de vorig jaar naar Middelburg vertrokken ds. B. J. P. de Bruin. Post is sinds 2011 actief in zijn huidige gemeente.

De hervormde gemeente in Woudenberg (wijk 1) hoopt op de komst van ds. D. J. W. Kok. De kerkenraad heeft een beroep uitgebracht op de predikant uit Oldebroek. De gemeente in Woudenberg is sinds kort vacant omdat ds. M. Messemaker onlangs is verhuisd naar Nijkerk.

Ds. A. R. Warnar-van den Berg gaat aan de slag als gemeentepredikant. Warnar heeft een beroep van de protestantse gemeente in Heeg aanvaard. De predikante was eerder actief in de hervormde gemeente – wijk west (Grote kerk) te Lisse.

Ook de protestantse kerk te Amerongen-Overberg verwelkomt een nieuwe dominee. Daar betreedt mw. M. Hofma binnenkort de kansel. Hofma is momenteel woonachtig in Bunnik. Ds. D. Meijvogel gaat in Bleiswijk aan de slag als interim-predikant (50%). Twee jaar geleden deed de dominee uit Harderwijk intrede als binnenvaartpredikant.


Beroepingsnieuws
- Ds. G. Pater aan de slag in GerGem Ouddorp
- Reformatorische kerk in Elspeet krijgt eerste dominee sinds 1958
- Ds. A. Vlietstra verhuist naar hersteld hervormd Harskamp
- Johan Selier nieuwe voorganger evangelische gemeente Gouda
- Nieuwe dominee voor refobaptisten Overberg: ds. M. G. Ezinga
Meer over Beroepingsnieuws »

Ontvang het online magazine voor christenen!

Daily Newsletter
Weekly Newsletter


Discussie over Hervormd Andel brengt beroep uit op ds. A. J. Post
Reacties uitzetten op CIP.nl? Klik hier!