Youp van 't Hek

Lezers seculiere krant storen zich aan vloekende Youp van 't Hek

15-09-2017 door Jeffrey Schipper

Onlangs werd de nieuwe show van de bekende cabaretier Youp van 't Hek uitgezonden. Lezers van de seculiere krant AD storen zich aan het veelvuldig gevloek van de Amsterdammer, laat de krant weten. 

Zo laat L. A. den Ouden uit Krimpen aan den IJssel weten dat het gevloek de reden is dat de krantenlezer niet meer kijkt naar shows van Van 't Hek. "Ik ben zelf ook geen heilig boontje maar zoals hij voor publiek tekeergaat, dat gaat echt te ver." Ook Richard Bergsma uit Hilversum is van mening dat het gevloek de populariteit van de cabaretier niet verhoogt. "In de hele uitzending vond Youp het nodig om veertig keer te vloeken. Dat heeft zo'n man toch niet meer nodig?"

E. Bary uit Tiel voegt toe dat Van 't Hek ooit zijn favoriete cabaretier was. Met nadruk op was. "Zijn veelvuldig, nadrukkelijk uitgesproken gevloek waarmee hij zijn grappen en grollen meent te moeten omlijsten begint vervelend te worden." "Kennelijk kan Youp niet zonder vloeken," merkt Durk Sam uit Sneek op. "Een groot teken van onmacht." Sam is dan ook blij dat hij een afstandsbediening in bezit heeft.

Foto: screenshot YouTubeDiscussie over Lezers seculiere krant storen zich aan vloekende Youp van 't Hek
Reacties uitzetten op CIP.nl? Klik hier!