OP MISSIE

Nieuws

13 september 2017 door Youth for Christ

Youth for Christ event laat deelnemers snuffelen aan missionair jongerenwerk

Het Youth for Christ event OP MISSIE is een dag vol ervaringen, inspiratie en samen dichterbij God staan. Proeven aan de verschillende vormen van missionaire jongerenwerk, meegenomen worden op experience in een wijk in Utrecht of getraind worden op een thema naar jouw keuze? Dat kan op 30 september in Utrecht.

OP MISSIE is hèt event als het gaat om missionair jongerenwerk. Voor iedereen die hart heeft voor jongeren en die missionair aan de slag wil. Een dag vol verhalen over de mogelijkheden en weerbarstige werkelijkheid van missionair jongerenwerk. Je ervaart verschillende vormen van missionair jongerenwerk in de praktijk. Tijdens de trainingstrack heb je ruim de keuze om getraind te worden op thema’s als jongerencoaching, jongerenparticipatie in de maatschappij, vaderschap, hoe je het evangelie deelt met jongeren of de Solid/Steady clubprogramma’s.


Over Youth for Christ
Youth for Christ verlangt ernaar dat jongeren vroeg of laat de onvoorwaardelijke liefde van God ervaren. Zoals Jezus ons diende en ons leerde de minste te willen zijn, zo willen wij jongeren dienen. We willen met hen oplopen en hen (waar dat kan) geven wat zij nodig hebben.

Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher