Henk Binnendijk

Henk Binnendijk: leven met Jezus is fantastisch én verschrikkelijk

13-09-2017 door Groot Nieuws Radio

"Mensen weten niet meer wat het verschil is tussen een samenkomst waar Jezus tegenwoordig of waar hij aanwezig is", zegt Henk Binnendijk. Groot Nieuws Radio publiceert een serie gesprekken met de bekende Bijbelleraar naar aanleiding van zijn boek 'Het meesterwerk van God'.

Het leven met Jezus is fantastisch, maar ook verschrikkelijk, zo stelt Henk Binnendijk. "Het is fantastisch, anders zou ik hier niet zitten en enthousiast zijn. Maar het is ook verschrikkelijk om met Jezus te leven. Er staat: 'Wie achter Mij aan wil komen moet dagelijks zijn kruis opnemen en Mij volgen. Wie niet alles wat hij heeft aan Mij overgeeft, hij kan mijn discipel niet zijn. Wie zijn vader of moeder liefheeft boven Mij, die is Mij niet waardig'. Dat is nogal wat. Jezus ging naar Golgatha en stierf. Jezus ging niet tót de dood, maar tot en mét de dood. Dat is de pijnlijke kant van geloven. Moet het fijn zijn of mag het pijn doen?"

Klik hier om het volledige gesprek terug te luisteren. Bekijk ook deze CIP-video met Henk Binnendijk: "Jezus spuugt je uit als je lauw bent".

De christelijke nieuwsbrief die je ook echt leest!

Daily Newsletter
Weekly Newsletter


Discussie over Henk Binnendijk: leven met Jezus is fantastisch én verschrikkelijk
Reacties uitzetten op CIP.nl? Klik hier!