Franklin Graham

Nieuws

13 september 2017 door Hendriëlle de Groot

Franklin Graham: natuurrampen moeten ons klaar maken voor Jezus’ terugkomst

Franklin Graham heeft zich uitgelaten over de natuurrampen, die de wereld overgaan. Orkaan na orkaan, ongecontroleerde bosbranden, overstromingen en aardbevingen hebben de aarde doen schudden. Wat heeft dit te zeggen? En is het een teken dat Jezus spoedig terugkomt?

“Bosbranden, die over de westkust razen. Vernietigende orkanen, de een na de ander, die alles verwoesten wat op hun pad komt. Een grote 8.1 aardbeving schokte het zuiden van Mexico vorige week en we hebben recent een bijzondere zonsverduistering gezien,” schrijft Graham op Facebook.

“De Bijbel zegt in Lucas 21:25: “…Dan zullen er tekenen zijn aan de zon en de maan en de sterren, en op aarde zullen de volken sidderen van angst voor het gebulder en het geweld van de zee”.

“In Mattheus 24:7 staat: “Het ene volk zal tegen het andere ten strijde trekken en het ene koninkrijk tegen het andere, en overal zullen er hongersnoden uitbreken en zal de aarde beven.” Graham wil met deze teksten laten zien dat de rampen Bijbelse tekenen zijn die voorafgaan aan de wederkomst van Jezus.

“Niemand weet de dag of het uur, niet eens de Zoon van God, maar het is een ‘reminder’ voor ons om er allemaal klaar voor te zijn. Om spijt te betonen, onze zonden te belijden en te vragen om Gods vergeving.”

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher