worship

Deze christenen zongen tot God voordat orkaan Irma toesloeg

13-09-2017 door Hendriëlle de Groot

Toen orkaan Irma ging liggen, waren veel mensen opgelucht dat de gedenkwaardige storm niet zo vernietigend was als werd gevreesd. Er bestaat geen twijfel over dat het vele gebouwen heeft neergehaald en voor serieuze wateroverlast heeft gezorgd. 

Maar hoewel er op de storm werd gerekend als een van de ergste in de geschiedenis, had het veel erger kunnen zijn voor Florida. Kunnen we hierin de hand van God zien? Een groep van trouwe gelovigers gingen naar het strand van Miami voordat de orkaan toesloeg, om God te prijzen en te aanbidden met de dreigende orkaan in het vooruitzicht. De storm verminderde van categorie vijf naar drie, waardoor de impact werd verkleind.

Toen veranderde de richting van de storm en miste Florida’s kwetsbare Key West. Dit was zo’n cruciale verandering van richting, dat er waarschijnlijk veel mensen en bezittingen zijn gered. Dus, mogelijk is het filmmateriaal van trouwe christenen, die recht vanuit hun hart zingen op het strand van Miami voor de orkaan losbarstte, van grotere betekenis dan we in de eerste instantie dachten.

De christenen zongen onderstaand lied:

De christelijke nieuwsbrief die je ook echt leest!

Daily Newsletter
Weekly Newsletter


Discussie over Deze christenen zongen tot God voordat orkaan Irma toesloeg
Reacties uitzetten op CIP.nl? Klik hier!