Week van het Leven

Nieuws

11 september 2017 door Platform Zorg voor Leven

Platform organiseert opnieuw Week van het Leven

Wanneer begon jouw hart te kloppen? Deze vraag staat dit jaar centraal tijdens de Week van het Leven. De Week van het Leven vindt plaats van D.V. 4 tot en met 9 december 2017 en wordt georganiseerd door het Platform Zorg voor Leven.

Maar weinig Nederlanders weten dat een babyhartje al 21 dagen na de bevruchting begint te kloppen. Op dat moment weten vrouwen nog niet eens dat zij zwanger zijn! Maar het kindje leeft dus al. En terwijl we kinderen na de geboorte tegen van alles beschermen, veilige autostoeltjes aanschaffen en onze kinderen bij het leren fietsen fietshelmen opzetten, zijn de allerkleinsten weerloos. De Week van het Leven wil mensen ervan bewust maken dat óók de allerkleinsten onze bescherming en zorg verdienen. Ook stelt de Week van het Leven het groeiende aantal abortussen ter discussie.

Om de Week van het Leven mogelijk te maken, organiseert het Platform Zorg voor Leven een grote crowdfundingsactie. Deze actie is vandaag, vrijdag 8 september van start gegaan. Hoe meer geld er wordt gedoneerd, hoe meer publiekscampagnes er kunnen plaatsvinden tijdens de Week van het Leven. Naast publiekscampagnes zullen de deelnemende organisaties door het hele land themabijeenkomsten en andere acties organiseren.

Dit jaar wordt de Week van het Leven afgesloten met de jaarlijkse Mars voor het leven in Den Haag. In 2016 vond de eerste Week van het Leven plaats. Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher