Hersteld hervormd Katwijk aan Zee

Hersteld hervormd Katwijk aan Zee hoopt op komst ds. D. Zoet

11-09-2017 door Jeffrey Schipper

De hersteld hervormde gemeente te Katwijk aan Zee ziet in ds. D. Zoet de opvolger van ds. A. Vlietstra. Laatstegenoemde aanvaardde onlangs een beroep uit Harskamp.

Omdat Vlietstra nog geen afscheid heeft genomen van zijn gemeente in Katwijk aan Zee heet het beroep van Zoet officieel een toezegging van beroep. Als Zoet de toezegging aanneemt, volgt na het vertrek van Vlietstra een officieel beroep. Zoet is sinds 2011 verbonden aan de hhk te Ouddorp. Onlangs bedankte hij voor beroepen uit IJsselmuiden-Grafhorst, Nederhemert en Haaften-Waardenburg.

Als het aan de hersteld hervormde gemeente te Arnemuiden ligt, verhuist ds. R. van de Kamp binnenkort naar Zeeland. De Zeeuwen hebben een beroep uitgebracht op de predikant uit Putten. De gemeente is sinds 2011 vacant. Ds. H. Juffer werd destijds 'eervol' uit het ambt van predikant te Arnemuiden ontheven. Van de Kamp bedankt onlangs voor beroepen uit Houten-Breukelen en Nederhemert.

Ds. N. den Ouden blijft trouw aan hersteld hervormd Sint-Maartensdijk. De predikant heeft bedankt voor een beroep uit Wezep-Wapenveld (in combinatie met de hhg te Emst-Epe-Oene-Vaassen-Nijbroek). De kerk is vacant omdat ds. H. J. van Marle in het begin van dit jaar vertrok naar Staphorst. Den Ouden is sinds 2013 actief op het Zeeuwse eiland Tholen.

Foto: HHG Katwijk aan Zee


Beroepingsnieuws
- Johan Selier nieuwe voorganger evangelische gemeente Gouda
- Ds. G. Pater aan de slag in GerGem Ouddorp
- Nieuwe dominee voor refobaptisten Overberg: ds. M. G. Ezinga
- Ds. A. Vlietstra verhuist naar hersteld hervormd Harskamp
- Ds. P. L. de Jong tijdelijk aan de slag in hervormd Oud-Vossemeer
Meer over Beroepingsnieuws »

De christelijke nieuwsbrief die je ook echt leest!

Daily Newsletter
Weekly Newsletter


Discussie over Hersteld hervormd Katwijk aan Zee hoopt op komst ds. D. Zoet
Reacties uitzetten op CIP.nl? Klik hier!