Lecrea

Nieuws

08 september 2017 door Hendriëlle de Groot

Christelijke rappers voorkomen dat suïcidale transgrender van brug springt

Deze gebeurtenis gaan de christelijke rappers Lecrae en Andy Mineo vast nooit meer vergeten. De twee bevonden zichzelf in een situatie tussen leven en dood toen ze werden geconfronteerd met een transgender vrouw die op het punt stond zelfmoord te plegen. Het tweetal liep langs de brug van Manhattan naar de Bronx toen ze haar zagen staan. Ze stond op het randje, op het punt om te springen.

“Ze klom over de vangrail om te springen,” legt Mineo uit in een Facebookvideo. Lecrae sprong meteen in de actiemodus. “Lecrae greep met zijn lange arm haar vast, zei ‘nee’, trok haar terug en toen pakte ik haar vast,” vervolgde Mineo.

“Toen we bezig waren met onze reddingsactie, zei ze: 'Ik wil naar huis. Ik wil bij Jezus zijn. Ik wil niet meer leven'.”

De twee slaagden er toch in om haar naar de kant van de weg te krijgen en ze belden de politie, terwijl ze tegenover haar benadruken dat God heel veel van haar houdt. “We proberen tevoorkomen dat iemand van een brug afspringt! Ik sta te trillen!,” twitterde Lecrae na het incident.

Prijs God, dat deze twee mannen in actie kwamen en deze vrouw liefde en zorg betoonden. Wat een getuigenis van de liefde van Jezus.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher