aanbiddingsdienst

God

06 september 2017 door Jeffrey Schipper

Irene was jaloers op christenen met een indrukwekkend bekeringsverhaal

"Ik vind het fantastisch dat mensen zulke grote verhalen hebben over hun bekering, maar ik heb dat niet. Jaloezie is het niet, ik gun het iedereen, maar wat zou ik het fijn vinden om ook zoiets mee te maken," zegt de 23-jarige Irene in gesprek met EO BEAM. 

Ze vertelt over haar bezoek aan de Pinksterconferentie Opwekking. "Ik deed ontzettend mijn best en toch hielp het me niet om God meer te voelen, het voelde eerder als één groot toneelstuk." Tijdens de samenkomsten was Irene voortdurend met zichzelf bezig. "Het praatje van Kees Kraayenoord die avond kwam dan ook als een sloopkogel binnen: ‘Aanbidding gaat tussen God en jou. Stop met om je heen kijken. Het gaat om de momenten waarop niemand je ziet.’"

Irene heeft geleerd om zich over te geven aan God. "Ik deed altijd maar mijn best om te doen wat nodig was, maar ik besefte eindelijk dat Gods deur altijd open is." Na een indrukwekkende ervaring met God leert ze steeds meer om op Hem te vertrouwen. "Ik hoef niet langer mijn best te doen om een fantastisch bekeringsmoment te beleven, ik hoef alleen maar de controle los te laten."

Lees hier het volledige verhaal van Irene.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher