Ik Ben Geen Zondaar

DoorBrekers komt met single 'Ik Ben Geen Zondaar'

04-09-2017 door DoorBrekers

Na de single 'Mijn Hoop Is Zeker' heeft DoorBrekers Worship zondag 3 september een nieuwe single gereleast: 'Ik Ben Geen Zondaar'. Het Nederlandstalige aanbiddingsnummer is geschreven en geproduceerd door de kerk DoorBrekers.

"Onze status is voor eens en altijd veranderd van zondaar naar een rechtvaardige," zegt voorganger Peter Paauwe in de prekenserie 'Ik Ben Geen Zondaar'. "Als kind van God heb je namelijk de gift van gerechtigheid ontvangen. De Bijbel zegt dat we zó verenigd zijn met God, dat je niet meer het verschil kunt zien tussen Zijn Geest en onze geest. Kunnen dan onze zonden, onze fouten, God tot een zondaar maken? Nee, in Hem kan er onmogelijk zonde zijn.

Dankzij Jezus zijn wij burgers van een hemels Koninkrijk (Filippenzen 3:20-21). Geen asielzoekers, maar uit God geboren, deel van Zijn Koninkrijk, kinderen van God. En 'Ieder die uit God geboren is, doet de zonde niet, want Zijn zaad blijft in hem; en hij kan niet zondigen, omdat hij uit God geboren is (1 Johannes 3:9, HSV)'"

DoorBrekers Worship
Met de inspiratie van deze 7-delige prekenserie heeft DoorBrekers Worship een nieuw aanbiddingsnummer geschreven met dezelfde titel.

Beluister hier het lied:Discussie over DoorBrekers komt met single 'Ik Ben Geen Zondaar'
Reacties uitzetten op CIP.nl? Klik hier!