jongerenreis Noord-Afrika

Stichting Gave en Livingstone organiseren jongerenreis naar Noord-Afrika

04-09-2017 door Stichting Gave

Gave en Livingstone organiseren dit najaar een jongerenreis naar Noord-Afrika. Een week lang helpen jongeren mee bij divers werk onder vluchtelingen en zullen de deelnemers de harde werkelijkheid onder ogen zien.

Jongeren (16+) die niet bang zijn voor een avontuurlijke reis zijn van harte welkom. De reist biedt (meer) zicht op vluchtelingen. De reis gaat naar Ceuta, een Spaanse enclave in Noord-Afrika met stevig bewaakte grens waar vluchtelingen Europa proberen binnen te komen. Deelnemers verblijven op het terrein van de kerk, wat zich op loopafstand van het vluchtelingenkamp en de haven bevindt. De jongeren werken ook mee aan een opknapbeurt van het kerkgebouw in Ceuta.

Het zal een week zijn vol activiteit en persoonlijke vorming worden. Deelnemers ontmoeten jonge vluchtelingen uit Afrika en organiseren sport- en spelactiviteiten. De ervaringen zullen de jongeren helpen bij contact met vluchtelingen in Nederland.

Praktische info:
Data: 13 - 21 oktober 2017Leeftijd: 16+Kosten: 999 euro, het is de bedoeling dat je de helft via crowdfunding ontvangt (via 1%Club) en de rest zelf betaalt. Info: Via Livingstone (judith@lst.nl/033-5100015)Discussie over Stichting Gave en Livingstone organiseren jongerenreis naar Noord-Afrika
Reacties uitzetten op CIP.nl? Klik hier!