abortus

Nieuws

01 september 2017 door Schreeuw om Leven

Informatieavond over abortuspil in Gorinchem

Om zoveel mogelijk mensen op de hoogte te brengen van de Mars voor het Leven en het belang ervan, organiseert Schreeuw om Leven 13 informatieavonden. Op maandag 4 september is de eerste avond in Gorinchem. Op deze eerste informatieavond zijn er twee bijzonderheden ten opzichte van de andere avonden. Zo worden er zeven nieuwe schilderijen tentoongesteld, waarop te zien is hoe een ongeboren kind zich ontwikkeld. Daarnaast wordt bijzonder nieuws gepresenteerd: is er een weg terug na het innemen van de eerste abortuspil?

Dagelijkse nood
De grootste oorzaak van abortus is seksualiteit binnen een instabiele relatie. Daarom geeft Schreeuw om Leven voorlichting op scholen en in kerken. Er is veel nood rondom abortus. Bij Er is Hulp kloppen dagelijks vrouwen aan voor hulp en begeleiding bij ongewenste zwangerschap of na een abortus. Vrouwen worden op een praktische manier geholpen, onder andere via het sponsorplan waardoor steeds meer vrouwen afzien van een abortus. Alle hulpverlening is op christelijke basis en gratis. Klik hier voor meer informatie.

Schreeuw om Leven wil de samenleving en politiek een signaal afgeven dat het (ongeboren) leven beschermwaardig is. Dat gebeurt onder andere via de jaarlijks Mars voor het Leven, een bijeenkomst om een stem te zijn van al die tienduizenden ongeboren kinderen. De mars vindt dit jaar plaats op D.V. 9 december 2017 op het Malieveld in Den Haag.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher