abortus

Informatieavond over abortuspil in Gorinchem

01-09-2017 door Schreeuw om Leven

Om zoveel mogelijk mensen op de hoogte te brengen van de Mars voor het Leven en het belang ervan, organiseert Schreeuw om Leven 13 informatieavonden. Op maandag 4 september is de eerste avond in Gorinchem. Op deze eerste informatieavond zijn er twee bijzonderheden ten opzichte van de andere avonden. Zo worden er zeven nieuwe schilderijen tentoongesteld, waarop te zien is hoe een ongeboren kind zich ontwikkeld. Daarnaast wordt bijzonder nieuws gepresenteerd: is er een weg terug na het innemen van de eerste abortuspil?

Dagelijkse nood
De grootste oorzaak van abortus is seksualiteit binnen een instabiele relatie. Daarom geeft Schreeuw om Leven voorlichting op scholen en in kerken. Er is veel nood rondom abortus. Bij Er is Hulp kloppen dagelijks vrouwen aan voor hulp en begeleiding bij ongewenste zwangerschap of na een abortus. Vrouwen worden op een praktische manier geholpen, onder andere via het sponsorplan waardoor steeds meer vrouwen afzien van een abortus. Alle hulpverlening is op christelijke basis en gratis. Klik hier voor meer informatie.

Schreeuw om Leven wil de samenleving en politiek een signaal afgeven dat het (ongeboren) leven beschermwaardig is. Dat gebeurt onder andere via de jaarlijks Mars voor het Leven, een bijeenkomst om een stem te zijn van al die tienduizenden ongeboren kinderen. De mars vindt dit jaar plaats op D.V. 9 december 2017 op het Malieveld in Den Haag.

De christelijke nieuwsbrief die je ook echt leest!

Daily Newsletter
Weekly Newsletter


Discussie over Informatieavond over abortuspil in Gorinchem
Reacties uitzetten op CIP.nl? Klik hier!