Franklin Graham

Nieuws

01 september 2017 door Hendriëlle de Groot

Franklin Graham moedigt vrijwilligers die hulp verlenen na orkaan aan dat te doen ‘in Jezus' naam’

Evangelist en hoofd van de humanitaire organisatie Samartian’s Purse, Franklin Graham, begeeft zich naar Texas, om vrijwillgers te ontmoeten die hulp bieden omdat orkaan Harvey daar heeft huisgehouden. Terwijl praktische hulp van het grootste belang is, is Graham er gespitst op dat zijn vrijwilligers al hun werk ‘in Jezus naam’ doen.

“Ten minste 23 doden zijn gerapporteerd via #HurricaneHarvey tot dusver en duizenden zijn hun huis verloren en alles waar ze hun leven lang voor gewerkt hebben. De mensen van het zuidoosten van Texas hebben onze gebeden en onze hulp nodig," schrijft hij op Facebook. “We willen mensen helpen om hun leven terug te krijgen, maar we willen dat doen in de naam van Jezus.”

Hij sprak met omwonenden die hard getroffen zijn door de orkaan. Ook zal hij met een aantal mensen spreken van het Samarttian’s Purse vrijwilligersteam, die zich hebben ingespannen om de getroffen mensen te helpen. “Bedankt voor jullie gebeden in deze crisis,” zegt Graham. Bekijk de video van Franklin hieronder.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher