Moeder, die stierf terwijl ze haar baby redde tijdens orkaan in Texas, is geïdentificeerd

01-09-2017 door Hendriëlle de Groot

Het tragische verhaal van een moeder die stierf terwijl ze haar baby redde van het stijgende water van de orkaan Harvey in Texas, was een van de meest hartverscheurende van de ramp, tot dusver. Nu is ze geïdentificeerd.

De autoriteiten van Beaumont hebben de dappere moeder geïdentificeerd als de 41-jaar oude Collette Sulcer en het kleine meisje, dat de watervloed overleefde, als Jordyn.

Sulcer reed op die bewuste dinsdag in haar auto met haar drie jaar oude dochter, toen haar auto vast kwam te zitten in de stijgende watervloed. Ze slaagde erin om uit de auto te komen met haar dochter. Ze probeerde haar in veiligheid te brengen, maar al snel werden ze meegesleurd door het kolkende water. Zo’n achthonderd meter verderop werden ze gevonden.

Reddingswerkers signaleerden moeder en kind, maar kort daarna werden ze onder water getrokken. Op dat moment was het voor hen onmogelijk om ze te redden. Sulcer was niet aanspreekbaar. Vlak daarna werd ze dood verklaard. Ze werd drijvend in een kanaal aangetroffen. Hoewel kleine Jordyn aan ernstige onderkoeling leed, is haar gezondheid nu stabiel.

De politie heeft gezegd dat Jordyn het heeft overleefd, dankzij haar moeders inspanningen. “Ze waren een behoorlijk lange tijd in het water”, zei officier Carol Riley, de woordvoerder van de lokale politie van Beaumont. “Toen de baby werd gevonden, had ze zich vastgeklampt aan haar moeder. De moeder deed alles wat ze kon om haar kind boven water te houden. Het kind had ook een rugzakje dat haar hielp om op haar rug te drijven en ze hield zich vast aan haar moeder”, voegde ze eraan toe.

Ontvang het online magazine voor christenen!

Daily Newsletter
Weekly Newsletter


Discussie over Moeder, die stierf terwijl ze haar baby redde tijdens orkaan in Texas, is geïdentificeerd
Reacties uitzetten op CIP.nl? Klik hier!