Mannenweekend levenskunst

Nieuws

31 augustus 2017 door Jeffrey Schipper

Mannenweekend over zoeken, zegen en zappen

Het leven vraagt om vaardigheden. Soms hebben we dingen geleerd die niet werken; het zoeken naar zingeving in werk en thuis, omgaan met de seizoenen van het jaar en de eigen leeftijd. Dit weekend biedt de uitdaging om te zoeken naar de kunst van een gezond evenwicht tussen hoofd, hart en handen.

André Bikker en Wouter Nieuwenhuizen kijken er naar uit om - in samenwerking met Het Brandpunt in Doorn - met de deelnemers een pas op de plaats te maken, en na te denken over de invulling van geloof, leven, werk door middel van creatieve werkvormen, onderlinge gesprekken en inspirerende lezingen en workshops. Met een verblijf op een prachtig landgoed, in een ontspannen sfeer van buitenlucht en vertrouwen wordt dit weekend een unieke ervaring.

André is creatief trainer, grafisch kunstenaar en biedt als eigenaar van De Schilderschool in Doesburg tevens schilderretraites aan. Wouter Nieuwenhuizen is Drama- en Kunstcoördinator aan het Vathorst College in Amersfoort. Samen verzorgen zij alle lezingen en de workshops in de buitenlucht.
Het team van Het Brandpunt biedt een warm welkom en verdere volledige verzorging van het weekend.

Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher