Bill Johnson

God

31 augustus 2017 door Rik Bokelman

Een prachtig advies voor iedereen die Bijbel lezen moeilijk vindt

Christenen vinden de Bijbel het belangrijkste boek dat er is in de wereld. Toch lezen heel veel christenen maar heel weinig in de Bijbel. En dat is niet gek ook, want het is ook geen makkelijk boek. Het kost moeite om te lezen en soms vind je andere dingen gewoon leuker, of zak je na een lange dag hard werken liever onderuit op de bank om een film te kijken. Laten we daar eerlijk over zijn. Maar in deze video geeft voorganger en spreker Bill Johnson een geweldig advies voor iedereen die Bijbellezen vaak moeilijk vindt.

In deze onderstaande video zegt Bill Johnson onder andere: "De beste manier om de Bijbel te lezen en ervan te genieten is met de Heilige Geest. Leer Zijn aanwezigheid te herkennen. Lees de Bijbel tot die vanzelf tot leven komt. Luister naar een goede Bijbelleraar, een prachtige preek, een mooi boek dat je inzicht geeft." 

"In het Koninkrijk van God krijgen we pas honger wanneer we eten. We krijgen geen geestelijke honger wanneer we niet eten. Terwijl het in het dagelijks leven juist andersom is. Maar wij leven in een ander Koninkrijk."

"Ik lees de Bijbel vaak wanneer ik daar op dat moment niet zoveel zin in heb. Dat zorgt ervoor dat ik geestelijke honger krijg. Wanneer jij een ontmoeting hebt met het Woord van God, pas dan wordt dat Woord iets waar je niet meer zonder kunt." 


Bijbel lezen
Meer over Bijbel lezen »

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher