Mooi

31 augustus 2017 door Rik Bokelman

Christelijke zakenman verandert zijn woonwinkel in een veilige vesting voor slachtoffers orkaan Harvey

Zoals je waarschijnlijk al gehoord hebt zijn miljoenen mensen getroffen door de orkaan Harvey in de VS. Tienduizenden, zo niet honderdduizenden mensen, zijn gevlucht voor het slechte weer en het vele water. En dat was ook nodig, aangezien de storm voor tientallen doden heeft gezorgd en hele wijken zijn ondergelopen.

De christelijke zakenman Jim McIngvale besloot iets heel moois te doen voor iedereen die is getroffen door de storm. Hij stelde zijn woonwinkel van 100.000 m2 open voor iedereen die getroffen is. En dat levert bijzondere beelden op. Op foto's is te zien hoe mensen van de prachtige showroom een grote huiskamer hebben gemaakt. Hartverwarmend om te zien. 

Jim McIngvale dacht eerst dat de storm maar een dag zou duren. Totdat hij zag hoe ernstig zijn stad was getroffen. "Ik besloot dat het het beste zou zijn als we onze winkel van 100.000 m2 open zouden stellen voor de getroffenen," vertelde hij de NPR. En daar bleef het niet bij. Jim doet er ook alles aan om de mensen in zijn woonwinkel van eten te voorzien. Wat een held! 


GOD BLESS
Staying the course
Keeping the faith

— MattressMack (@MattressMack) August 30, 2017

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher