Nieuws

31 augustus 2017 door LCJ

LCJ organiseert ‘Kruispuntconferentie Huwelijk’ in Meerkerk

Opeens sta je op een belangrijk kruispunt in je leven. Je hebt trouwplannen of hebt onlangs ‘ja’ tegen elkaar gezegd. Maar wat moet je eigenlijk weten? Op D.V. 9 december 2017 houdt het LCJ hierover een speciale ‘Kruispuntconferentie Huwelijk’ in Meerkerk.

Voor elk stel is deze conferentie een gezellige, interactieve dag om je relatie te verstevigen en te verdiepen en natuurlijk een dag om van elkaar te genieten!
Onder leiding van een aantal interkerkelijke sprekers denken we met elkaar na over: de beleving van seksualiteit in je relatie, communicatieverschillen, emoties en de Bijbelse basis van het huwelijk. Dit gebeurt op een interactieve manier, door middel van workshops en persoonlijke, gevarieerde opdrachten en leuke testjes. Er is alle ruimte voor de bespreking van vragen die er kunnen leven.

Versteviging van je relatie
Sinds de start van deze conferentie hebben honderden deelnemers de Kruispuntconferentie Huwelijk bezocht. De deelnemers trekken één dag intensief met elkaar op waardoor er aan het einde van de dag veel vertrouwen en openheid is. Hierdoor is het ook mogelijk om moeilijke onderwerpen in relaties bespreekbaar te maken. Kom ook naar deze conferentie voor een prachtige dag met elkaar!

Opgeven
Denk je na over trouwen of ben je nog niet zo lang getrouwd, schrijf je dan vandaag nog in via: www.lcj.nl/kpchuwelijk. Behoor je zelf niet tot de doelgroep, maar ken je wel jonge stellen in je gemeente of vriendenkring, attendeer ze dan op deze conferentie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher