Best Life Church

Nieuws

28 augustus 2017 door Best Life Church

Best Life Church start Bijbelschool met Worship track

Best Life Church in Utrecht breidt dit jaar haar Bijbelschool uit met een Worship-track.

Deze snel groeiende kerk heeft inmiddels drie diensten op de zondagochtend en heeft onlangs een nieuw kerkgebouw gekocht dat geschikt is voor 1000 mensen.
Oprichter Paul van der Boom: “Mijn vrouw en ik ervoeren een roeping om in een beruchte achterbuurt van Utrecht te gaan wonen. Daar zijn we begonnen met onder andere het werken onder tieners. Dit werk is alleen maar gegroeid en gegroeid."

Vorig jaar zijn we begonnen met de restart van onze Bijbelschool. Deze is nu al een groot succes. Daarom willen we deze Bijbelschool uitbreiden met een Worship-track.
Worship is iets waar Best Life Church goed bekend mee is. Vorig jaar bracht hun jongerenafdeling DARE een eigen album uit en traden zij op in muziekpaleis Tivoli in Utrecht-centrum. In het nieuwe gebouw wat zij gekocht hebben komt een eigen studio en zullen er live opnamen gemaakt gaan worden.

Paul: “We hebben vakbekwame muziekdocenten van het conservatorium met een passie voor Worship-muziek. Met elkaar hebben we een prachtig programma gemaakt waarin elke student zijn of haar stem of instrument leert te ontwikkelen. Iedere student krijgt persoonlijke begeleiding en zelfs individueel les om het potentieel wat in hem/haar ligt maximaal tot ontplooiing te brengen. Doel is dat de student vol zelfvertrouwen en met passie kan optreden in een Worship-band."

Naast de Worship track is er ook een Ministry track. Dit is de ‘gewone’ Bijbelschool waarin je groeit in je persoonlijke geestelijke ontwikkeling en een sterke en gezonde basis legt voor een positief en succesvol leven.

De opleiding begint op 11 september en duurt 5 maanden. Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher