Micha scheurkalender 2018

Nieuws

25 augustus 2017 door Micha Nederland

Micha Nederland presenteert Micha scheurkalender 2018

Micha Nederland presenteert de tweede uitgave van de reeks Michaboeken: een scheurkalender voor 2018. De kalender geeft dagelijks een gedachte of idee om recht te doen.

In de scheurkalender staan de thema’s ‘zorg voor de schepping’ en ‘zorg voor de naaste’ centraal. Een lofzang op het wonderlijke leven van de koekoek volgt direct op een aantal tips over het verminderen van je afvalberg. Het omgaan met je eenzame buurman komt voorbij en de vluchteling klopt aan je voordeur. Ook vind je tips over verantwoord beleggen, moestuinieren, duurzaam eten, eerlijke kleding, recepten en fietsroutes. Elke zondag is er een korte overdenking aan de hand van een Bijbeltekst.

Voor schrijver en redacteur Theanne Boer was het niet moeilijk om een heel jaar te vullen. “We hadden nog wel 365 tips en ideeën extra kunnen verzinnen: er is in deze gebroken wereld zoveel wat krom is. Zodra je goed om je heen gaat kijken, is er heel wat recht te zetten. Zodra je daarmee begint, blijkt het geweldig goed en ook gewoon heel leuk te zijn om goed en recht te doen.“

Aan de kalender werkten onder leiding van Theanne Boer nogal wat schrijvers en organisaties mee, zoals Martine Vonk, Embert Messelink, ds. Jaap van der Windt, Janneke Burger, Helga Warmels, Ine Voorham namens het Leger des Heils, Compassion, Tear, stichting HiP, IJM, het Scharlaken Koord, Het Passion en God in de Supermarkt.

Klik hier om de scheurkalender te bestellen.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher