Mirjam van der Vegt

Nieuws

24 augustus 2017 door Jeffrey Schipper

Ronald Koops & Mirjam van der Vegt komen met vernieuwd programma Stiltetour

In onze hectische maatschappij verlangen veel mensen naar rust en ruimte om op adem te komen. De geheel vernieuwde Stiltetour wil bezoekers helpen om de rust en vrede van God ook daadwerkelijk te ervaren en om – fictief – naar buiten te gaan, de natuur in.

Met een vernieuwd creatief programma nemen Mirjam van der Vegt (foto) en Ronald Koops je gedurende een avondvullend programma mee op een fictieve reis naar buiten. Mirjam van der Vegt: "Vanaf je stoel beleef je met rustige muziek, stiltewoorden en verbeelding de vallende avond, de nacht en een nieuwe morgenzon, op basis van het verhaal van Jakob uit de Bijbel. Deze avond plaatst je weer op de juiste plek onder de hemel. Zodat je naar huis gaat met nieuwe ruimte en perspectief."

Op de avonden wandelen de bezoekers een verbeeldende reis door de natuur. Ronald Koops: "We gaan door muziek en natuurgeluiden in op ons gehoor en beelden die opkomen vanuit je hart. De stiltes die deze avond vallen, zijn geen doel op zich, maar leren je luisteren naar God, naar je verlangens of inzichten uit je eigen hart."

De Stiltetour bestaat sinds 2011 is een concept van Mirjam van der Vegt & Ronald Koops en nodigt bezoekers via onderwijs, muziek en contemplatie uit om de rust te ervaren die alleen God kan geven. De vorige tour had meerdere uitverkochte optredens en werd door meer dan duizend mensen bezocht.

Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher