Alpha–Campagne

Nieuws

24 augustus 2017 door Alpha Nederland

Alpha–Campagne: Bear Grylls voor het laatst in de hoofdrol

De bekende avonturier Bear Grylls vertelt dit najaar voor het laatst over zijn grootste avontuur. Het is het slotakkoord van de eerste internationale Alpha - Campagne; een groot succes in Nederland.

In september 2016 ging de succesvolle campagne van start. Sinds die tijd was Alpha in Nederland zichtbaar op zo’n zeven billboards langs snelwegen, 45 treinstations, 1.100 reclameborden en 750 spandoeken. Honderden Alpha-teams hebben meer dan 160.000 uitnodigingsfolders uitgedeeld en op Facebook en Google was Alpha Nederland voor maar liefst 1.745.000 mensen zichtbaar. Ruim 87.000 mensen bezochten alphacursus.nl. In het totaal zijn er in het afgelopen jaar een kleine 1.300 Alpha’s gestart.

Bear Grylls is bekend geworden als hèt gezicht van avontuur en survival. Ruim 1,5 miljard kijkers volgen zijn avonturen op de voet op tv en internet. Bear is heel enthousiast over Alpha. En omdat hij - samen met zijn vrouw Shara - zelf deelnemer is geweest, weet hij wat voor impact Alpha kan hebben op mensen die op zoek zijn naar de zin van hun leven. Bear Grylls vertelt in het Alpha-filmpje over zijn grootste avontuur: “Ik weet nog dat ik de top van de Mount Everest opkroop en de sneeuw van mijn masker veegde om de ronding van de aarde te zien. Maar een eenvoudig geloof vinden dat mijn leven versterkt? Dat was mijn grootste avontuur.”

Crowdfundingactie voor billboards
Alpha Nederland organiseert jaarlijks campagnes om bekendheid te geven aan de cursus. Daar blijft de organisatie mee doorgaan. Arnoud Drop, directeur: “In september kunnen we opnieuw vijf grote billboards langs de snelweg huren waarmee we 8.000.000 passanten kunnen bereiken. Alpha Nederland is op zoek naar mensen die een deel van de benodigde € 10.000,- voor hun rekening willen nemen. Met een bedrag van € 100,- worden zo’n 80.000 passanten bereikt. We hopen en verwachten dat we met deze actie veel nieuwe mensen bereiken.”

Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher