Randy Clark

God

24 augustus 2017 door Jeffrey Schipper

Randy Clark: "Jullie staan op de rand van een opwekking"

"God zal ons de bereidheid geven om het lijden te willen omarmen voor de zaak van Christus. Hij zal ons een kracht geven die uitgaat boven onze menselijke mogelijkheden, zodat door onze zwakheid God Zijn kracht zal tonen. Hij heeft zwakke vaten zoals mijzelf en jou gekozen waardoor Hij Zijn heerlijkheid kan laten zien," zegt Randy Clark in aanloop naar de tweede There is More conferentie van het Evangelisch Werkverband.

Van donderdag 7 tot en met zaterdag 9 september 2017 zal de tweede There is More leidersconferentie plaatsvinden in De Basiliek in Veenendaal. Net als vorig jaar is Clark één van de hoofdsprekers. Hij zag hoe vorig jaar "predikanten werden toegerust en mensen huilden toen Gods liefde hen aanraakte en Zijn kracht hen in staat stelde om dingen te doen die ze eerder niet konden in het koninkrijk van God. (...) Ik geloof dat God wil werken aan eenheid in Nederland, door mensen van verschillende stromingen samen te brengen."

Clark spreekt van "een historische conferentie die belangrijk wordt voor Gods plannen, niet alleen voor Nederland maar ook voor Europa. Jullie staan op de rand van een opwekking. Kom dus en sluit je aan. Laten we samen Gods kracht ervaren."

Bekijk zijn videoboodschap en lees hier meer over de There is More conferentie:

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher