Beach Mission

God

24 augustus 2017 door Beach Mission

Groep christenen deelde Evangelie met feestende jongeren in Spanje

Met een team van 11 mensen uit Nederland en Spanje, van evangelisch tot reformatorisch, jong en oud ging hij afgelopen week naar de feestbestemming Blanes om te evangeliseren én om mensen te helpen. Paul van Rossum (56) blikt namens Beach Mission vol enthousiasme terug op zijn ervaring in Spanje.

Van Rossum is nu een half jaar betrokken bij Beach Mission als vrijwilliger en zet zich succesvol in voor de fondsenwerving. “Graag wilde ik zelf ervaren hoe het is tussen al die feestende jongeren te werken en om vervolgens met nog meer passie bedrijven en kerken te benaderen om te gaan participeren in onze missie.“

Discipelen maken
“Eén moment dat ik niet snel zal vergeten is dat we als groep hebben gebeden met Christina.” (Zie ook dit bericht, red.). “We vonden het zo gaaf dat God Christina twee avonden later wéér op ons pad bracht!” We hadden net twee teamleden mogen dopen in de zee bij zonsondergang.nDaar zat zij op het terras met een vriend Sergio. Dominic en ik mochten opnieuw met hen in gesprek gaan over Jezus. Toen hebben zij hun leven aan Hem toevertrouwd, door Jezus in gebed aan te nemen als hun Redder en Verlosser! Omdat we niet alleen goede gesprekken willen voeren hebben we Christina direct aan Carolina voorgesteld. Zij is lid van de plaatselijke kerk waar Beach Mission mee samenwerkt. Hier is ons team afgelopen zondag tijdens de dienst gezegend door de oudsten!”

Niet alleen mooie dingen op straat
Paul van Rossum heeft niet alleen op straat hele mooie dingen zien gebeuren; ook zag hij hoe God de teams samen heeft gebracht. “Op het onmetelijke treinstation van Barcelona ontmoette hij na afloop van de evangelisatiereis in april de Spaanse voorganger Dominic Okolue. “Ik droeg nog steeds vol vuur mijn Beach Mission outfit met een Engelse Bijbeltekst. Voor ons alle twee was dit zo bijzonder. Dominic had ’s ochtends gebeden voor arbeiders en hij ontmoette mij daar tussen duizenden reizigers. Ik vond het zo gaaf dat het werk in Spanje nog niet ophield! Het mooie is dat hij afgelopen week samen met ons deelnam aan de evangelisatiereis naar Blanes!"

Ook in het werven van fondsen ervoer hij Gods leiding. “Tijdens de reis heb ik Margot in gebed ondersteund om uit te stappen en in vrijmoedigheid haar achterban te vragen een tweede week voor haar mogelijk te maken. Ze was zo enthousiast over haar eerste reiservaring. Binnen zes dagen heeft God voorzien en heeft zij de hele reissom gesponsord gekregen!”

Klik hier voor meer informatie over Beach Mission.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher