Marcus Spronk

God

23 augustus 2017 door Marcus Spronk

Eindeloos vakantie

Vakantie, heb jij er ook zo van genoten? Lekker niks doen, lekker uitrusten! Wanneer ben jij compleet ontspannen?

Operatie Mobilisatie is een internationale en interkerkelijke zendingsorganisatie. Meer dan 3100 OM-werkers met 100 nationaliteiten zijn wereldwijd vertegenwoordigd, om Jezus Christus op verschillende manieren bekend te maken.

Ik ben compleet ontspannen wanneer ik op de bank hang met een goed boek of een film en een glaasje wijn erbij. Hier is niets mis mee, maar het is wel een wat oppervlakkige vorm van rust. Échte rust vind je alleen op de plek waar jij thuis bent, dat is dus niet een fysieke locatie maar een plek waar je ziel zich thuis weet. Een plek waar je gezien, gekend en gewaardeerd wordt! Een plek waar jij, jij mag zijn.

In Psalm 62:6 roept David zijn ziel op om rust te zoeken. Je ziel is de essentie van wie je bent, de plek waar je dromen, verlangens, karakter en je wil huizen. David roept zijn ziel op om haar rust alleen bij God te zoeken omdat dit de enige plek is waar zij échte rust kan ervaren. Op deze plek wordt gevierd wie je bent. Vanuit deze plek kan jij je leven leiden. Het is je thuis!

Het mooie aan thuis zijn bij God is dat het overal kan. Thuis zijn bij Hem is niet gevonden aan tijd of plaats. Het is zeg maar een soort ononderbroken, eindeloze vakantie!

Ken jij die plek waar je helemaal thuis kan zijn? Zo ja, dan wil ik je aanmoedigen om anderen mee te nemen naar deze plek. Het is namelijk de plek waar iedereen hartstochtelijk naar verlangt! Wie gun jij dit? Ken je deze plek niet, dan wil ik je uitnodigen om deze plek te gaan ontdekken. Misschien ken je God wel maar heb je nog nooit ervaren hoe het is om bij Hem thuis te zijn, om totale rust te ervaren. Zoek Hem en ga met Hem in gesprek! Hij wil zich dolgraag aan je bekend maken. Vind je rust bij Hem!

Marcus Spronk is directeur van Operatie Mobilisatie in Nederland, een wereldwijde zendings- en hulporganisatie. Neem een kijkje op de site van Operatie Mobilisatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher