LEV

Nieuws

22 augustus 2017 door LEV

Nieuw album van LEV: Tussen vrees en veiligheid

Op 1 september verschijnt de nieuwe cd van LEV. Na het succes van 'Morgen dans je weer’ is het album ‘Tussen vrees en veiligheid’ een logisch vervolg. Met 12 nieuwe Nederlandstalige liederen brengt LEV opnieuw een inspirerend en herkenbaar verhaal. Een concertreeks is gepland in september, oktober en november.

Veel van de liederen zijn ontstaan naar aanleiding van wat wij zien gebeuren in de wereld om ons heen. Een wereld die in brand lijkt te staan en die ons angstig kan maken. LEV vertelt met het nieuwe album een hoopvolle boodschap over onze God, die perspectief en veiligheid biedt in alle onrust, zowel in de wereld als in onszelf. Als God zich aan ons laat zien, vervult dat ons enerzijds met ontzag en vrees. Anderzijds betekent zijn nabijheid een oneindige bron van veiligheid en vrede. En juist de ontzagwekkende grootheid van God geeft ons het vertrouwen dat Zijn liefde uiteindelijk het laatste woord heeft. Deze dynamiek én de combinatie van liederen voor samenzang en luisterliedjes, maken van dit album een veelzijdig geheel.

Over LEV
LEV maakt muziek met een eerlijke boodschap, voor wie zoekt of al gevonden heeft. LEV heeft hart voor God, muziek en mensen en schrijft nieuwe Nederlandstalige liederen om samen te zingen, te inspireren en mensen te bemoedigen.
LEV is: Pieter Bakker, Freek van der Brugge, Onne Crezee, Liesbeth Koedoot en Jelmer van der Veer

LEV wil Nederlandse kerken dienen in het samen zingen. Dit doet de band door het schrijven van nieuwe liederen, het geven van concerten en door het leiden van samenzang tijdens een dienst, conferentie of evenement. LEV is hierbij actief binnen verschillende kerkelijke stromingen. De band probeert altijd aan te sluiten bij de identiteit van de gemeente/plek waar zij speelt.

Klik hier voor meer informatie over de concertreeks.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher