christenvervolging

Nieuws

22 augustus 2017 door Open Doors

Open Doors komt met herdruk '12 ontdekkingen van de vervolgde kerk'

Open Doors geeft vandaag een vierde druk van het boek ’12 ontdekkingen van de vervolgde kerk’ uit. Door het boek leert de lezer de lessen van vervolgde christenen, opgedaan tijdens vervolging.

Het tachtig pagina’s tellend boek is geschikt voor zelfstudie en gebruik in Bijbelkringen. De vierde druk is een herziene uitgave met een nieuw kleurrijk ontwerp en staat vol foto’s en getuigenissen.

Schrijver en samensteller
Klaas Muurling, woordvoerder bij Open Doors, schreef het boek: “Ik las in de Korinthebrief “om u uit onze ervaring te verzekeren dat God u zal troosten als u hetzelfde moet doormaken.” Paulus schrijft aan de gemeente te Korinthe over zijn ervaringen tijdens vervolging en lijden. Hij garandeert uit eigen ervaring dat God zal troosten en kracht zal geven.”

Klaas vervolgt: “In dit boekje gebeurt dat ook: vervolgde christenen delen hun verhaal met jou en mij en geven de verzekering ‘uit eigen ervaring’ dat de Here God er zal zijn tijdens vervolging.”

Inhoud
Er komen twaalf onderwerpen voorbij in het boek: geloof, volharding, vervolgd, cel, geheimenis, zwakheid, problemen, kerk, Woord, gebed, vergeving en strijd.

Muurling tegen EO-Visie: “De ontdekking ‘cel’, waarin een Chinese kerkleider vertelt dat hij 23 jaar straf uitzit en merkt dat vervolging resulteert in een betere relatie met God, spreekt met het meeste aan. Hij gunt elke christen een ‘cel’, een plek om tot rust te komen en God beter te leren kennen.”

De eerste druk van ‘12 ontdekkingen’ verscheen in 2009. Klik hier om het boek te bestellen.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher