Ex-president Nigeria: "Wees voorbereid op wederkomst Jezus"

21-08-2017 door Jeffrey Schipper

Het einde van de wereld is nabij. Christenen moeten zich voorbereiden op de wederkomst van Jezus Christus. Dit is de boodschap van Olusegun Obansanjo. Tot 2007 was hij acht jaar president van Nigeria. 

Onlangs sprak de voormalig regeringsleider tijdens een evenement in de Nigeriaanse kerk Apostolic Faith Church Choir and Orchestral. "Jezus kwam naar de wereld om onze de weg te wijzen die leidt tot redding en een eeuwig leven. We zullen ons moeten voorbereiden op de terugkeer van Jezus Christus. Er is geen andere optie."

In Nigeria is sinds 2009 een bloedige oorlog gaande. Terreurgroep Boko Haram pleegt met regelmaat aanslagen op onder andere gematigde moslims en christenen. "Ons land kan door God worden gered als we Hem uitnodigen in onze levens," voegt Obansanjo toe. "Gods genade is overvloedig als we er geen misbruik van maken."

Steeds meer christenen uiten hun geloof niet meer in het openbaar, uit angst vermoord te worden. Gekleed als moslim verstoppen ze christelijke materialen onder hun kleding. Nigeria bezet de 12e plaats op de Ranglijst Christenvervolging.Discussie over Ex-president Nigeria: "Wees voorbereid op wederkomst Jezus"
Reacties uitzetten op CIP.nl? Klik hier!