luisterbijbel

Nieuws

18 augustus 2017 door ZakBijbelBond

ZakBijbelBond komt met luisterbijbel

Speciaal voor missionair gebruik komt de ZakBijbelBond met de luisterbijbel van Het Boek. Diverse stemmen dragen de complete Bijbel voor. Alle 66 Bijbelboeken zijn in een professionele studio opgenomen en dat hoor je.

Niet eerder was het mogelijk een professionele luisterbijbel te bemachtigen om aan iemand door te kunnen geven. De ZakBijbelBond is dankbaar dat zij hier nu verandering in mag brengen. De luisterbijbelopnamen worden verspreid op MegaVoice luisterbijbel players. Dit zijn apparaatjes in zakformaat, welke speciaal zijn ontwikkeld voor het beluisteren van de Bijbel. Ze zijn een beproefd middel om snel en eenvoudig een Bijbelpassage op te zoeken en te beluisteren.

Beluisteren kan in groepsverband via de ingebouwde speaker, maar ook individueel met behulp van oordopjes. Van dit type zijn er al meer dan 1 miljoen op het zendingsveld verspreid. Hierdoor is er veel kennis en kunde in verwerkt. De kwaliteit en het gebruiksgemak zijn dan ook ideaal.

Vanwege het missionaire karakter is deze luisterbijbel van Het Boek alleen bij de ZakBijbelBond verkrijgbaar. Klik hier voor meer informatie.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher