Robert Schuller

Nieuws

16 augustus 2017 door Rik Bokelman

U kunt nu bieden op deze bezittingen van Robert Schuller

De spullen van Crystal Cathedral Ministries oprichter Robert Schuller, die jarenlang ook op de Nederlandse televisie te zien was bij Hour of Power, worden deze week geveild. Schuller zat namelijk in financiële problemen voor zijn dood in 2015, waardoor de begrafenis niet kon worden betaald. De veiling duurt nog tot en met vandaag.

De geldproblemen ontstonden in de tijd waarin de zieke Schuller ruzies kreeg met zijn familie en kerkleden. De bediening van Hour of Power, die in onder andere Nederland het Evangelie verspreidt, stond in die tijd ook op het spel. De Crystal Cathedral ging in de nasleep daarvan ook failliet.

Na zijn dood is Hour of Power in VS succesvol voortgezet door kleinzoon Bobby Schuller, die nu kerkdiensten opneemt in Sheperd's Grove. Die worden iedere zondag uitgezonden in Hour of Power op RTL 5, gepresenteerd door Jan van den Bosch.

Spullen van de oude Schuller, die deze week worden geveild, zijn onder andere een gouden horloge, een handtekening van niemand minder dan president Ronald Reagan en de persoonlijke Bijbel van Schuller, met daarin de handtekening van Billy Graham.

|
Een handtekening van Ronald Reagan. 


Bestekset van 2000 dollar.


Een 14 karaats afbeelding van Jezus. Een gouden horloge met diamanten. Vraagprijs momenteel 990 dollar.

Enkele gouden munten met daarop een Indiaan. Vraagprijs momenteel 990 dollar. 


De gouden zegelring van de predikant. Gaat rond de 1000 dollar kosten. De persoonlijke Bijbel van Schuller met de handtekening van Billy Graham.

Bekijk alle items hier.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher