Ohio

Pizzakoerier krijgt 700 dollar fooi van de kerk

11-08-2017 door Hendriëlle de Groot

Jeff Louis keek gek op toen de pastor van de kerk waar hij een pizza bezorgde, hem op zondagmorgen op het podium riep om hem een fooi te geven. Op dat moment had hij geen idee hoeveel deze bezorging hem zou brengen in zijn leven.

Het verhaal kreeg aandacht, want toen de pastor de gemeente uitnodigde om Louis fooi te geven, kreeg hij uiteindelijk zevenhonderd dollar. Ken Wright, de pastor, was verbaasd over deze gift van de gemeente. “Ik vroeg de gemeente of iemand anders fooi wilde geven en de een na ander kwam,” vertelt hij. Er is in totaal zevenhonderd dollar opgehaald.

Nu is een emotionele video van Louis viral gegaan, die hij opgenomen heeft in zijn auto. Hij werd meer geraakt door het gebaar van goedheid dan door het geldbedrag. “Het is echt geweldig,” zegt hij. “Ik ging door zo’n moeilijke tijd heen, ik worstelde na een verslaving om clean te blijven en probeer om mijn leven weer op de rails te krijgen. Het verbaast mij oprecht dat mensen die mij niet eens kennen, mij zo goed willen helpen.”

Wright nam later contact op met Louis en kwam erachter dat hij struggelde met een verslaving. Hij denkt dat het niet toevallig is dat deze gebeurtenis heeft plaatsgevonden. Het ging om meer dan alleen geld. Cliffside Malibu, een afkickkliniek in Californië, werd geraakt door het hartverwarmende verhaal en bood hem een gratis afkickprogramma aan, zodat hij clean kan worden en blijven.

Ontvang het online magazine voor christenen!

Daily Newsletter
Weekly Newsletter


Discussie over Pizzakoerier krijgt 700 dollar fooi van de kerk
Reacties uitzetten op CIP.nl? Klik hier!