Verdiepingsconferentie

Verdiepingsconferentie organiseert conferentie over de Heilige Geest

18-08-2017 door Verdiepingsconferentie

De Verdiepingsconferentie organiseert op 9 september 2017 een conferentie met titel ‘Geest van God. Overweldigend en complex.’ Veel christenen kennen vragen rondom de persoon en het werk van de Heilige Geest. Wie is Hij eigenlijk? Wat doet Hij? Waarom vinden we het vaak moeilijk om Zijn werk concreet te omschrijven, bijvoorbeeld in ons eigen leven?

Wil je meer weten over het thema ‘Geest van God. Overweldigend en complex’? Kom dan naar de Verdiepingsconferentie op D.V. zaterdag 9 september in Putten. De hoofdspreker is prof. dr. W. van Vlastuin. Daarnaast zijn er vier workshops die worden gegeven door prof. dr. W. van Vlastuin (Wezep), ds. L. de Wit (Putten), dr. W. de Wit (Caïro, Egypte) en dhr. R. Verzijl (Wijk en Aalburg).

De Verdiepingsconferentie staat voor aansprekende lezingen, workshops en gelegenheid om in contact te komen met medechristenen tussen de 20-40 jaar. Het doel van Verdiepingsconferentie is jongvolwassenen toerusten vanuit de Bijbel en gelegenheid bieden voor bezinning op actuele gebeurtenissen.

Klik hier voor meer informatie.

De christelijke nieuwsbrief die je ook echt leest!

Daily Newsletter
Weekly Newsletter


Discussie over Verdiepingsconferentie organiseert conferentie over de Heilige Geest
Reacties uitzetten op CIP.nl? Klik hier!