Teen Vogue tijdschrift

Nieuws

17 juli 2017 door Mischerélla Clarinda

Christelijke moeder woedend na artikel Teen Vogue over anale seks

Elizabeth Johnston is een christelijke moeder en bekende blogger in de VS. Recent zorgde ze voor veel opschudding nadat ze een filmpje online zette waarin ze het blad Teen Vogue verbrand. Want ze is boos op het blad. Heel boos.

Het tienerblad publiceerde recent een artikel over anale seks. Tieners werden in het blad uitgelegd hoe anale seks werkt en hoe je zelf anale seks kunt hebben. En dat schoot bij Elizabeth in het verkeerde keelgat. Ze vindt namelijk dat je zulke jonge tieners niet zoiets zou moeten leren. Ze roept daarom nu ook op tot een boycot van het blad. 

Bekijk de video hieronder, die inmiddels 8 miljoen keer bekeken is:

Naast bijval van christenen kreeg Johnston ook de nodige kritiek. Veel christenen vinden de manier waarop ze tegen het blad tekeer gaat niet getuigen van veel fatsoen. Bijvoorbeeld omdat het toch geen verassing zou moeten zijn dat seculiere bladen dit soort dingen in hun blad zetten.

Zelf is de moeder van 10 kinder het daar niet mee eens.

Op haar Facebookpagina schrijft ze: "Ik word doodziek van christenen die zeggen: 'Is dit wel de juiste manier om Teen Vogue te boycotten?'. Psssh! [...] Dit is je vulgair uitlaten naar een minderjarige en dat is een misdaad en daar is GEEN enkel excuus voor. Als een lafhartige overheid de wet niet afdwingt, dan gaan wij zelf naar de winkels en eisen we dat die ranzigheid uit de schappen wordt gehaald."

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher