Cesar Carballo

Nieuws

17 juli 2017 door Mischerélla Clarinda

Cesar had Carballo dood moeten zijn, maar God had een ander plan!

Lees de prachtige getuigenis hoe Jezus het leven van Cesar Carballo veranderde! Cesar Carballo, een voormalige ganglid en drugsdealer, heeft op een wel heel bijzondere wijze kennisgemaakt met de Heere Jezus, zo is te lezen op Hello Christian. "Mijn moeder betekent alles voor mij. Ik wilde haar omhelsen, maar kon dat niet." 

Cesar Carbello ontmoette Christus, toen hij een bijna-dood ervaring had toen hij was neergeschoten. "Ik ben letterlijk weer levend gemaakt."

"Het was net als iemand die je in je slaap vastgrijpt en je wakkerschudt. Dat gevoel had ik."

"Toen Zijn hand mij vastgreep, voelde ik Zijn vurige en koninklijke aanwezigheid. De glorieuze Jezus Christus zelf was aanwezig." 

"Toen ik bij zinnen kwam, was de dokter al een doodverklaring aan het opstellen. Ik zocht naar de arm die mij zo heeft vastgegrepen, maar die was nergens te bekennen. Helemaal nergens."

De traumachirurg, die al meer dan 30 jaar werkervaring achter zijn kiezen heeft, heeft gezegd dat hij nooit zoiets heeft meegemaakt. "'Er is geen medische verklaring voor hetgeen wat zich zojuist heeft afgespeeld,' zei hij. Hij buigde zich voorover en fluisterde zachtjes: 'Dit was het werk van God'."

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen
Vakanties
Hier adverteren?
New Faith Network
NFN Originals Films
bekijk alle originals

Beluister onze Podcast!

iTunes Stitcher